Het officiële hypotheekrente overzicht

De officiële en actuele hypotheekrente tarieven van alle hypothecaire geldverstrekkers

Hypotheekrente overzicht oproepen:

3,37%
Laagste rente aanvragen

Aankoopbemiddeling door Libero

 

Hebt u de woning van uw dromen gevonden en wilt u niet te veel betalen voor de woning? Kies dan voor Libero en betaal de bodemprijs!

Een aankoopmakelaar kan veel voor u betekenen bij de koop van een woning. Zo biedt Libero u de aankoopbegeleiding die u nodig hebt. Van financiële en bouwkundige tot juridische begeleiding, overal is aan gedacht. Als koper ziet u geen gebreken meer over het hoofd.


No Cure, No Pay benadering
Wanneer u ervoor kiest om Libero in te schakelen voor aankoopbemiddeling en aankoopbegeleiding dan profiteert u van de no cure, no pay benadering. Libero wordt namelijk beloond naar prestatie.

U betaalt voor de diensten van de aankoopmakelaar een vast basistarief, naast dat basistarief wordt er een bonus gevraagd over het resultaat van de onderhandelingen. Hoe beter het resultaat van de onderhandelingen, hoe hoger de bonus. Krijgt de aankoopmakelaar niets van de prijs af? Dan betaalt u uiteraard geen bonus. Op die manier kunnen wij u garanderen dat wij door onderhandelen totdat de laagste prijs is bereikt.

De voordelen van de aankoopmakelaar


Betaal nooit meer te veel voor uw droomwoning! Schakel Libero in en profiteer van aankoopbegeleiding, aankoopbemiddeling en de no cure, no pay benadering!

 

 

 

 

Onderhandelende Aankoopmakelaar